(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tabiat inson salomatligi uchun bebaho ne’mat bo‘lib, minglab yillardan beri tabobatda o‘simliklar keng qo‘llanib kelmoqda. Ana shunday shifobaxsh o‘simliklardan biri – Jag‘-Jag‘ o‘simligidir. Ushbu o‘simlik xalq tabobatida keng qo‘llanilib, hozirgi zamonaviy fitoterapiya yo‘nalishlarida ham o‘z o‘rnini topmoqda