(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim muassasalarida psixologik xizmatning ahamiyatini yoritadi. Unda psixologlarning bolalarning rivojlanishini diagnostika qilish, ota-onalar va tarbiyachilarga maslahatlar berish, bolalarda yuzaga keladigan psixologik muammolarni hal qilish va qulay psixologik muhitni yaratishdagi roli ko‘rib chiqilgan. Maqolada psixologik xizmatning ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni muhokama qilingan.