(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada onlayn ta’lim haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, uning ta’lim jarayonida qulayliklari va afzalliklari hamda kamchiliklari xususida fikr yuritiladi.