(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy ijodida iqtibos san’ati o‘rganiladi. Ayrim g‘azallarida keltirilgan iqtiboslar tahlil etiladi. Ilohiy kitoblardan keltirilgan iqtiboslarga sharh beriladi.