(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada yuqori qo‘shilgan qiymatga ega bo‘lgan tovarlar eksportini rivojlantirishda ishlab chiqarish klasterlarining o‘rni va ahamiyati Xitoy Xalq Respublikasi (XXR) tajribasi asosida tahlil qilinadi. Shuningdek, 2024-2025 yillardagi zamonaviy strategik yondashuvlar asosida O‘zbekistonda klaster tizimini eksportga yo‘naltirish imkoniyatlari yoritiladi.