(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada chiziqli tenglamalar sistemasini yechishning asosiy usullari – matritsa usuli, Kramer qoidasi va Gauss eliminatsiya usuli yoritilgan. Shuningdek, bu usullarning iqtisodiyotdagi qo‘llanilishi – xomashyo taqsimoti, bozor muvozanati va Leontyevning input output modellari misolida tahlil qilingan.