(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada frazeologik birliklarning lug‘aviy va madaniy qadriyati yoritilgan. O‘zbek, rus va ingliz tillarida keng qo‘llaniladigan frazeologizmlar misolida ularning xalq tafakkuri, urf-odatlari, qadriyatlari va milliy tafakkurdagi o‘rni ko‘rsatib beriladi. Maqolada uch tilda mavjud bo‘lgan frazeologizmlarning semantik va madaniy o‘xshashliklari hamda farqlari qiyosiy tahlil qilinadi.