(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada moliyaviy natijalar auditining sifatiga auditorlarning kasbiy malakasi qanday ta sir ko rsatishi tahlil qilinadi. Auditorlarning malaka darajasi, sertifikatsiyalash tizimlari, tajriba va doimiy kasbiy rivojlanish elementlari moliyaviy hisobotlarning aniqligi va ishonchliligini oshirishda muhim rol o ynaydi. Maqolada auditorlar malakasining moliyaviy natijalarning auditiga ta sirini aniqlash uchun so rovnoma va statistik tahlil asosida o rganilgan natijalar keltirilgan. Tadqiqot natijalari, malakali auditorlarning mavjudligi audit sifatini sezilarli darajada yaxshilashini ko rsatdi.