(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ko’pchilik tarixchilar taxminan 1900-yillarda boshlangan deb hisoblagan avtomobil sanoati tarixi haqida bilib olamiz . Ikkinchi jahon urushidan so’ng avtomobil sanoatining o’sishi, AQSH iqtisodiyotining ushbu muhim sektoridagi yangiliklar haqida ma’lumotlar yoriti berilgan.