(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbek tili kafedrasi notiqlik san’ati fani katta o‘qituvchisi Jaloliddin Abdullayev ustozimizdan: "Baxt o‘zi nima?" - deb so‘radik. Ustoz shunday javob berdilar. Qadimg