(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Shaxsiy tarkibning ish qobiliyati saqlanishi va maxsus kasbiy sifatlarining shakllanishini ta’minlashda jismoniy tayyorgarlik muhim o‘rin tutib, xodimlar jangovar tayyorgarligini ushlab turishning asosiy elementlaridan biri hisoblanadi.