(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Jismoniy mashqlarga, usullarga o‘rgatish quyidagi ketma-ketlikda: tanishish, o‘rganib olish, mashg‘ulot tarzida o‘tkaziladi. Mashqlar (usullar, harakatlar) bilan tanishish tinglovchi va kursantlarda o‘rganilayotgan mashq haqida to‘g‘ri tasavvur hosil qilish va uni ochiq-oydin tushunish maqsadida o‘tkaziladi.