(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада жисмоний тарбия ва спортни оммалаштириш, аҳоли, айниқса, ёшлар ўртасида соғлом турмуш тарзини тарғиб қилиш учун зарур шарт-шароит ва инфратузилмани яратиш, мамлакатнинг халқар спорт майдонларида муносиб иштирок этишини таъминлаш борасида изчил чоратадбирлар амалга оширилаётганлиги, бу эса спортчиларимиз Осиё, қолаверса, жаҳонда юртимиз байроғини юқори кўтаришларига муҳим омил бўлиб хизмат қилаётганлиги баён этилган.