(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Zamonaviy ta’lim tizimida innovatsion yondashuvlar tobora muhim ahamiyat kasb etmoqda. Shunday yo’nalishlardan biri - artpedagogika bo’lib, u san’at va pedagogikaning uzviy bog’liqligiga asoslangan ta’lim-tarbiya jarayonidir. Ushbu maqolada artpedagogikaning nazariy asoslari, amaliy ahamiyati va zamonaviy ta’limdagi o’rni haqida batafsil ma’lumot beriladi.