(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur tadqiqot ishida korxonalar faoliyatini rivojlantirishda iqtisodiy resurslar bilan taʼminlanganlik va ulardan samarali foydalanish tahlilining mazmuni va muhim jihatlari yoritilgan.