(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tijorat banklarida korporativ mijozlarni kreditlash jarayonida anderrayting xizmatidan foydalanish, bank risklarini baholash va kamaytirishga yordam beradi.