(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada itlarning sestodoz kasalliklaridan biri bo‘lgan (Taenia hydatigena) ning kelib chiqish sabablari, biologiyasi va qarshi kurashishda “ДИРОНЕТ 500” antigelmintik preparatining samaradorligi haqida qisqacha ma’lumot berilgan. Аннотация. В статье приведены краткие сведения о причинах возникновения, биологии и эффективности антигельминтного препарата «ДИРОНЕТ 500» в борьбе с Taenia hydatigena – одним из цестодозов собак. Abstract. This article provides brief information about the causes, biology and effectiveness of the anthelmintic drug "DIRONET 500" in the fight against Taenia hydatigena, one of the cestodosis diseases of dogs