(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada asalarilarning kuya kasalligini asalari oilalarida aniqlash bo’yicha tadqiqot natijalari bayon etilgan. Asalari oilalarida kuya qurti va pillasining bo’lishi asalari lichinkalarining nobud bo’lishi, mumkataklarning buzilishiga sabab bo’ladi. Asalarilarning gigiyena qilish qobiliyatining yo’qolishiga sabab bo’lib, oilaning kuchsizlanishiga olib keladi.