(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация. Ушбу мақола республикамиз экин майдонларида ўсимликларга суспензия сепиш мосламасининг иш унуми параметрларини аниқлаш усуллари ва синов натижалари таҳлили келтирилган. Аннотация. В данное статье приведены методы и результаты научного исследования в разработке устройство для опрыскивания суспензии для хлопчатника. Resume. This article presents the methods and results of scientific research in the development of a device for spraying a suspension for cotton