(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аnnotatsiya. Ushbu maqolada asalarilarning aspergillioz kasalligiga qarshi kurashish, asalarichilik xo‘jaligidagi asalarilarda kasallikning kelib chiqish sabablari, klinik belgilari, etiologiyasi hamda olib borilgan tadqiqotlar natijalari bayon etilgan.