(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kirish. Baliqchilik dunyo bo‘ylab muxim soxa bo‘lib, respublikamizda ham bu soxa muxim tarmoq sifatida rivojlanib kelinmoqda. Baliq maxsulotlari oziq-ovqat, farmasevtikada katta axamiyatga ega