(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy chorvachilik xo‘jaliklarida bir xil genetik potentsialga ega bo‘lgan bir xil yoshdagi va bir xil turdagi hayvonlarning cheklangan hududlarida katta kontsentratsiya bilan birga, turli jins va yoshdagi qoramollarning oshqozon-ichak trakti, reproduktiv va nafas olish organlari kasalliklarining sezilarli darajada tarqalishi bilan birga keladi.