(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada salmonellyozni rivojlanish tarixi, tarqalishi, patogenezi, kechishi, klinik belgilarini va diagnostika usullarini keltirilgan