(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qo‘ylarning infeksion enterotoksemiya kasalligining epizootik holati, oldini olish tadbirlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.