(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qishloq xo‘jaligi hayvonlarining brutsellyoz kasalligini diagnostikasi, kasal hayvonlardan patmaterial olish tartibi, laboratoriya hayvonlariga biosinov qo‘yish, serologik diagnostika usullari haqida ma’lumotlar berilgan.