(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация. Хориждан олиб келинган сигирларнинг аксариятида йирингли пододерматит касаллигининг учраш даражаси юқори эканлиги, касалликни даволаш ва олдини олишда анъанавий усуллар билан биргаликда самарали дори воситаларини қўллаганда даволаш самараси юқори бўлганлиги аниқланган.