(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada jadidchilar tashkil etgan maktablarning Yangi Oʻzbekistonning madaniy-maʼrifiy hayotiga ta’siri tahlil qilinadi. Ushbu maktablarning o‘z davridagi innovatsion pedagogik yondashuvlari, milliy uyg‘onish g‘oyalarini rivojlantirishdagi roli hamda zamonaviy taʼlim tizimi uchun ilhom manbai sifatida xizmat qilishi ko‘rib chiqiladi.