(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’limda o’yin asosida o’qitish metodlarini tahlil qiladi. O’yinlar ta’lim jarayonini qiziqarli va samarali qilishda muhim rol o’ynaydi. Maqolada ta’limiy o’yinlar, rol o’ynash o’yinlari, viktorinalar va guruh o’yinlari kabi metodlar keltirilgan. O’yinlar orqali bolalarning motivatsiyasi, ijodiy fikrlash va jamoaviy ko’nikmalari rivojlanishi ta’kidlangan. Maqola o’yin metodlarini qo’llash orqali tarbiyalanuvchilarining bilimlarini yaxshilashda yordam berishga qaratilgan.