(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Orol dengizining qurish sabablari, uning mintaqa va butun insoniyat hayotiga salbiy ta’siri, hamda bu tarixiy ekologik fojia orqali olinadigan saboqlar tahlil qilinadi. Shuningdek, Orolboʻyi mintaqasini tiklash bo‘yicha olib borilayotgan ishlar va istiqboldagi rejalar ham yoritiladi.