(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola gender stereotipi orqali shakllangan gender metaforaning tadqiqiga bag‘ishlangan. Har qaysi madaniyatda erkak va ayol haqida stereotiplari shakllanib, millatning milliy olam manzarasini namoyon etadi va erkak hamda ayol tasviri til birliklarida o‘z ifodasini topadi.