(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘rgatish jarayonida bolalarda qiziqishni shakllantirishning samarali pedagogik yondashuvlari tahlil qilingan. Muallif bog‘cha yoshidagi bolalarning yosh xususiyatlari, psixologiyasi va o‘quv faoliyatini hisobga olgan holda, o‘yinli metodlar, vizual materiallar, musiqiy va harakatli mashg‘ulotlar orqali chet tilini o‘rgatishning afzalliklarini ko‘rsatadi. Shuningdek, o‘qituvchi va tarbiyachining mehribon, ijobiy munosabati bolalarning faolligini oshirishda muhim omil ekani ta’kidlanadi. Maqola maktabgacha ta’lim sohasida faoliyat yuritayotgan pedagoglar uchun amaliy tavsiyalar bilan boyitilgan.