(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Jack Londonning “Hayot qonuni” hikoyasidagi asosiy falsafiy g‘oyalar tahlil qilinadi. Hikoyada inson hayotining muqarrarligi, qarilik, o‘lim va tabiat qonunlariga insonning bo‘ysunishi tasvirlanadi. Asosiy obraz - Koskoosh orqali London inson hayotining vaqtinchaligini va tabiatga insonning tobeligini chuqur yoritadi. Maqola naturalizm va ekzistensializm doirasida asarni tahlil qilishga qaratilgan.