(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ekouy qurilishida ko’pgina anhanaviy konstruktiv yechim va materiallar qo’llash mumkin. Uyning bosh qismi – bu uning korpusi. Uy korpusining asosiy vazifasi – qulay sharoitli yetarli turar –joy hajmini tahminlash. Korpus mexanik jihatidan mustahkam, uzoq umr ko’rishi va binoda issiqlik samarali saqlanib turilishi lozim.