(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan talabalar orasida stress va depressiya holatlarining ortib borish sabablari hamda ularni kamaytirishga qaratilgan samarali yondashuvlar tahlil qilingan. Maqolada psixologik, ijtimoiy va iqtisodiy omillar tahlil qilinib, ularni yumshatish yo‘llari taklif etilgan. Shuningdek, xalqaro tajribalar asosida ruhiy salomatlikni mustahkamlash strategiyalari muhokama qilingan.