(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni qo‘llab quvvatlashda davlatning institutsional roli, iqtisodiy siyosati, moliyaviy va tashkiliy yondashuvlari tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston tajribasi va ilg‘or xorijiy amaliyotlar asosida strategik takliflar ishlab chiqilgan.