(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada geometrik progressiyaning ta’rifi, geometric progressiyaning maxraji, geometric progressiyada istalgan hadini toppish formulalari, geometrik progressiyaning n-hadi formulasi va geometric progressiyaga doir masalalar yechimlari ko’rsatigan.