(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Differensial funksiyaning o’sishi va kamayishi, ekstrimumning yetarli shartlari, funksiyaning eng katta va eng kichik qiymatlari haqida ma’lumotlar berilgan.