(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasidagi quruqlik, tuproq, yer ostining holati o‘zgarishi bilan bog‘liq bo‘lgan favqulodda vaziyatlarni oldini olish, sabablarini o‘rganish, va uning salbiy oqibatlarini kamaytirish maqsadida muhofaza qilish masalalari ko‘rib chiqiladi.