(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
mazkur maqolada innovatsion ta’lim muhitida o‘qituvchi kasbiy kompetentligini takomillashtirish masalalari, kompetensiya va kompetentlik sifatlari va mazmuni yoritilgan.