(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Psixologlar kelajak avlodning ongi va xarakterini shakllantirishda hal qiluvchi rol o’ynaydi. Ularning vazifalari bilim va akademik ko’nikmalarni berishdan tashqarida; psixologlar zimmasiga bolalarni mas’uliyatli, mehribon va barkamol shaxs bo‘lib tarbiyalash va yo‘naltirish mas’uliyati yuklangan. Ushbu maqolada biz bolalarni tarbiyalashda psixologlar asosiy vazifalarini ko’rib chiqamiz, ularning ustoz, namuna va har tomonlama rivojlanishga yordam beruvchi rollariga e’tibor qaratamiz.