(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Turizm va sayyohlik agentliklari bugungi kunda iqtisodiy rivojlanishning muhim tarkibiy qismlaridan biriga aylangan. Ushbu soha nafaqat mamlakatlar o’rtasidagi iqtisodiy aloqalarni mustahkamlashda, balki madaniy almashinuvni rivojlantirishda ham muhim rol o’ynaydi. Turizm va sayyohlik agentliklari bu jarayonda markaziy o’rin tutadi, chunki ular sayohatni tashkil etish, mijozlarga xizmat ko’rsatish va turli xil sayohat mahsulotlarini taklif etishda faol ishtirok etadilar.