(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekiston va Turkiya o’rtasidagi hamkorlik tarixi, bu hamkorlikning qanchalik chuqur ildiz otganligi va ushbu hamkorlik doirasidagi kelakjak istiqbolligi uchun qanday sohalarga e’tibor qaratilayotganligi, unda ikki turkiy xalqning madaniy va ma’naviy qadriyatlari bu hamkorlikni yanada chuqurlashtirib kelmoqdaligi ham yoritilgan.