(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur ishda o‘quvchilarning elementar matematika ko‘nikmalarini shakllantirish va rivojlantirishning samarali usullari yoritilgan. Unda arifmetik amallar, son tushunchasi, geometrik shakllar va o‘lchov birliklarini o‘rgatish bo‘yicha zamonaviy yondashuvlar, interaktiv metodlar, didaktik materiallardan foydalanish yo‘llari hamda o‘quvchilarning mantiqiy tafakkurini o‘stirishga xizmat qiluvchi topshiriqlar tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning yosh xususiyatlariga mos metodik yondashuvlar asosida ularning mustaqil fikrlashi va amaliy masalalarni yechish ko‘nikmalarini rivojlantirishga alohida e’tibor qaratilgan.