(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada til o’rganish va o’rgatish uchun muhim bo’lgan bo’liblardan biri lingvistika haqida ma’lumot berib o’tilgan. Lingvistikaning yo’nalishlari va ularning ahamiyati haqida ham ma’lumot berilgan. Tilshunoslik jarayoni haqida ma’lumotlar keltirib o’tilgan.