(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘rgatishda badiiy asarlardan foydalanishning metodik jihatlari yoritilgan. Badiiy matnlar orqali til o‘rgatishning samarali usullari, afzalliklari va amaliy tatbiqlari ilmiy asosda tahlil qilinadi. Ayniqsa, til ko‘nikmalarini — tinglash, o‘qish, yozish va gapirishni rivojlantirishda badiiy adabiyotning o‘rni muhim ekani isbotlanadi.