(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola foydalanuvchi interfeyslarini loyihalashda CSS preprocessorlari, xususan Sass va LESS-ning rolini oʻrganishga bagʻishlangan. CSS preprocessorlari nafaqat kodni strukturaviy va modular holga keltirishni, balki aytafoydalanish imkoniyatlarini oshirish, oʻzgaruvchilar, mixinlar va nesting kabi funksiyalar orqali murakkab dizaynlarni soddhamda ishlab chiqish jarayonida vaqt va resurslarni tejashda oʻrni tahlil qilinadi. Zamonaviy frontend rivojlanish tendensiyalari kontekstida qanday qulayliklar yaratishi yoritiladi.