(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola matematik fizika tenglamalari, ularning umumiy yechimlari va ikkinchi tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalarning klassifikatsiyasi va kanonik ko‘rinishi haqida qisqacha ma’lumotlar berilgan.