(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Yoshlar — har bir jamiyatning kelajagi, shuning uchun ularga zarur ta’lim, ish o‘rinlari va ijtimoiy imkoniyatlar yaratish muhimdir. Maqolada yoshlarning o‘zini rivojlantirish, shaxsiy o‘sishiga yordam berish, hamda ular uchun qulay sharoitlar taqdim etishning jamiyat rivojiga ta’siri tahlil qilingan. Yoshlarni ta’lim, kasbiy mahorat va ijtimoiy faollikka jalb qilish, ularni o‘z fikrlarini erkin ifoda etishga rag‘batlantirish orqali jamiyatda sog‘lom ijtimoiy-iqtisodiy muhitni yaratish mumkin. Maqola yoshlarni qo‘llab-quvvatlashning jamiyatni yaxshilashdagi o‘rnini ta’kidlaydi va ularning kelajagi uchun zarur bo‘lgan sharoitlar yaratish zarurligini ko‘rsatadi.