(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada asosan taʼlim tizimidagi oʻzgarishlar hamda raqamli texnologiya va resurslar haqida kenga tushunchaga ega boʻlish maqsad qilingan. Bugungi rivojlanayotkan zaminda zamonaviy axborot- kommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim sifatini yanada rivojlantirishdagi ahamiyati va oʻrni, ularning taʼlim tizimida qoʻllanilishi qanchalik zarur ekanligi xususida toʻxtalib oʻtamiz. Shuningdek, ta’lim tizimidagi amalga oshirilgan va oshirilayotgan bir qator islohotlar xususida soʻz ketadi.