(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha ta‘lim tashkilotining eng muhum vazifalaridan biri bu bolalarni maktab ta‘limiga sifatli tayyorlab erish hisoblanadi. Maktabga tayyor bola bilim olishni istaydi, chunki bolada odamlar jamoasida aniq o‗rin egalash istagi tuziladi.